MEGHÍVÓ - "Az áldozatok jogairól" minikonferenciára

MEGHÍVÓ -

A PATENT Egyesület tisztelettel meghívja a segítő szakmában, az állami intézményekben és a civil szektorban bűncselekmények áldozataival dolgozókat, az érdeklődő érintetteket, kutatókat és nagyközönséget egy késődélutáni minikonferenciára a VICATIS regionális projekt keretében.

Az eseményen szó lesz a bűncselekmények áldozatainak jogairól, a szolgáltatásokról, amelyekre jogosultak, a magyarországi áldozatvédelmi helyzetről különös tekintettel a családon belüli erőszak áldozataira, és bemutatásra kerül a projekt keretében kidolgozott, szakembereknek szóló képzés-csomag és az érintetteknek és segítőknek szóló információs honlap is. Az esemény után a résztvevők vendégeink egy szendvicsvacsorára.

Az eseményre minden érdeklődőt szívesen várunk, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

Közlemény: megváltozott a jogsegélyvonalunk telefonszáma!

telephone auricular with cable

Az ingyenes telefonos jogsegélyszolgálatunk új elérhetősége:

06 70 220 2505

A megszokott időben szerdánként 16-18 óra között és csütörtökönként 10-12 óra között várjuk a hívásokat családon belüli erőszak, nők és gyermekek bántalmazása ügyében.

FELHÍVÁS - Webfejlesztőt keresünk honlap elkészítésére!

FELHÍVÁS - Webfejlesztőt keresünk honlap elkészítésére!

Az Egyesület fejlesztőt keres regionális EC-projektje keretében egy, az alábbi jellemzőkkel megvalósítandó honlap elkészítésére.

A honlap az EU által támogatott ‘VICATIS – Victim-centered approach to improving support services’ (JUST-AG-2016) project keretében kerül megvalósításra. Célja, hogy információt szolgáltasson az áldozatok számára a jogaikról, amik bűncselekmények és szabálysértések sértettjeiként megilletik őket, a hivatalos folyamatokról és eljárásokról, és azokról a szolgáltatásokról, amelyekre a különböző résztvevő országokban jogosultak.

A sütik megkönnyítik a weblodal használatát. Szolgáltatásaink használatával Ön engedélyezi számunkra, hogy sütiket használjunk.
Részletek Ok